gimnastic-banner-the-beat-challenge

Es suspenen els entrenaments del primer equip fins a nou avís

Seguint les indicacions dels organismes sanitaris i estatals

Aquesta mesura aplicada per l’entitat es suma a les ja anunciades per prevenir el virus COVID-19, que malauradament està afectant a la nostra societat. El Gimnàstic de Tarragona ha pres aquesta decisió per consciència i responsabilitat social, seguint les directrius dels estaments mèdics i estatals.

Les sessions de treball del primer equip, que aquest matí ha entrenat a les instal·lacions del Nou Estadi, queden suspeses fins a nou avís per part de l’entitat.

Els futbolistes realitzaran sessions d’entrenament individuals a l’interior dels seus domicilis, i comptaran amb el seguiment a distància dels diferents membres del cos tècnic i mèdic. L’entitat també ha comunicat als integrants del primer equip que els propers dies han d’estar confinats als seus domicilis per tal de prevenir situacions de risc de contagi.

El Gimnàstic de Tarragona espera que aquesta situació de crisi social i sanitària millori el més aviat possible per tornar a desenvolupar la tasca esportiva, administrativa i social amb total normalitat.

gimnastic-ucrania