Escola FB Calafell CF 1 – 0 Nàstic de Tarragona

Les grana no poden estrenar-se amb victòria

Les tarragonines no van començar amb bon peu la temporada. L’equip es va estrenar diumenge passat davant l’Escola Futbol Base Calafell i, tot i que van oferir bon joc, van perdre per la mínima (1-0) i no van poder sumar els primers tres punts de la temporada.

L’equip visitant va començar el partit amb ganes i durant la primera meitat van dominar amb claredat. Durant els primers 45 minuts, van disposar de nombroses ocasions, unes més clares que les altres, però la falta d’encert en els metres finals van fer que el Nàstic marxés al descans empatant a zero.

A la represa, el ritme del partit va pujar. Les tarragonines, però, van continuar generant bon joc i arribant a l’àrea rival. En diverses ocasions van tenir el gol a tocar, però la pilota no va entrar. Al tram final del partit, el Calafell va aprofitar una falta des de la frontal de l’àrea per avançar-se al marcador. Una arribada, un gol.

Així doncs, ara mateix, després de l’estrena, les d’Adrián Rosales són dotzenes a la classificació. Diumenge vinent, a les 10 h, rebran al Gandesa amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada a casa.

Alineacions

Escola Futbol Base Calafell CF: Marta Parra, Judith Guardiola, Wasema Arbib, Alba Márquez, Tura Basseda, Nayara Amorós, Vanessa Rodríguez, Evelyn Ramos, Aurora Bové, Claudia Labajos i Itziar Clemente. Suplents: Kiara Andreina, Ainhoa Ivonne.

Nàstic de Tarragona: Isa Zhong, Anais Fernández. Veronica Folguerola, Carla Albadalejo, Itziar Borrellas, Amelia Sánchez. Cloe Garcia, Marlene Benito, Claudia Masip. Gissela Deleg i Paula León. Suplents: Vania Pinto, Lucia Fuestes, Georgina Morales, Andrea Lozano, Irene Arjona i Celia Ortega.

Gols

1-0, Claudia Labajos (74’)

Àrbitre

Jose Antonio Mateo Moreno (Tarragona)

Targetes

75’ Claudia Labajos

78’ Wasema Arbib

78’ Veronica Folguerola