Escola Futbol Base Vendrell 0 – 6 Nàstic de Tarragona

Les grana es retroben amb la victòria

Després de la derrota de la setmana passada davant l’Aldeana per 3-2, el Nàstic de Tarragona visitava a l’Escola Futbol Base Vendrell amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts per no despenjar-se de la zona alta de la classificació.

Les tarragonines van ser molt superiors. Van dominar amb claredat el partit i van generar diverses ocasions de perill. Al minut 8’, Irene Arjona va obrir el marcador. Minuts després, l’extrem grana feia el segon donant tranquil·litat a les visitants. Abans d’arribar al descans, encara hi va haver temps per fer el tercer. Aquest va arribar mitjançant Gissela després d’una gran jugada col·lectiva.

A la represa, el ritme de les d’Adrian Rosales no va baixar. Al minut 70’, Itziar Borrellas va fer el quart amb un gran xut des de fora de l’àrea. Minuts després, Gissela i Paula León van arrodonir el marcador.

Ara mateix, les tarragonines són terceres amb 18 punts, a nou de les líders. Diumenge, a les 19:15 h, rebran al Castellsera.

Escola Futbol Base Vendrell: Anna Buxens, Marta Vidal, Clàudia Sentís, Natàlia Borràs, Helena Salguero, Marina Retili, Anna Rovirosa, Alicia Sánchez, Clàudia Fernández, Andrea Alferez i Abril Aldomà. Suplents: Paula Silvestre, Anna Martínez, Anna Ruiz, Andrea Bayona, Maria Borrás, Minerva Pacheco, Albanta León i Fiona Azcarate.

Nàstic de Tarragona: Isa Zhong, Katia Sánchez, Carla Albaladalejo, Itziar Borrellas, Andrea Lozano, Amelia Sánchez, Cloe Garcia, Irene Arjona, Clàudia Masip, Celia Ortega, Gisela Deleg. Suplents: Georgina Morales, Natàlia Garrido, Sónia de Montserrat i Paula León.

0-1, Irene Arjona (8’); 0-2, Irene Arjona (21’); 0-3, Gissela Deleg (44’); 0-4, Itziar Borrellas (70’); 0-5, Gissela Deleg (81’); 0-6, Paula León (83’)