gimnastic-banner-the-beat-challenge

Esgotades les entrades de Tribuna per al Nàstic – UCAM Murcia

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que únicament hi ha disponibles entrades a les zones de Gol i Preferent per a tots aquells socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel matx del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que únicament hi ha disponibles entrades a les zones de Gol i Preferent per a tots aquells socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel matx del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’UCAM Murcia CF.

Els socis de Gol i Preferent les poden retirar de la seva respectiva zona, mentre que els socis de Tribuna les poden comprar de qualsevol de les dues zones del camp, un cop esgotades ja les entrades de Tribuna. Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades disponibles, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

Per aquest partit estaran a la venda les entrades per al públic en general al preu habitual: Gol 15€ i Preferent 20€.

D’altra banda, recordem les promocions per als socis i aficionats a la Nàstic Hummel Store. La compra d’una de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, al preu de 35 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol o Preferent. També tindran una entrada de Gol o Preferent els aficionats que facin una compra superior a 15 euros a la botiga.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.

gimnastic-ucrania