Estartit 3 – 0 Nàstic (femení)

El conjunt femení del Nàstic a caigut avui per 3 gols a 0 al camp de l'Estartit. Les d'Ivet Martínez han dominat el joc durant els primers 20 minuts de partit, fins que al minut 24 després d'un contraatac, Maria Martí marcava l'1 a 0 per a l'Estartit. Al cap de pocs minuts Georgina Cameros marcava el 2 a 0 amb una jugada a pilota parada, i un minut després, María Goretti marcava el 3 a 0 definitiu.

Les grana han marxat al vestidor amb el 3 a 0 en contra. Durant la segona part, el Nàstic ha gaudit d'ocasions per marcar i ha mantingut la possessió de pilota, però no ha aconseguit batre la porteria d' Elena Vallicrosa.

El Nàstic ha notat les baixes d'Enrika, Andrea, Iris i Marina Cañón. Ivet Martínez ha portat a l'Estartit a dos jugadores del femení B, Elisabeth Gamia i Marina Doménech.

Durant el partit Marga i Marta Muriana s'han lesionat i seran baixa el proper partit a casa contra l'Espanyol.