gimnastic-banner-the-beat-challenge

Estrena lliguera amb victòria i Open Catalunya (Tennis Taula)

El primer equip de tennis taula del Club Gimnàstic de Tarragona va iniciar amb victòria la tercera temporada a la categoria de bronze, la 1a Nacional.

L’equip grana es va imposar el passat dissabte per 4-3 davant el Calella “B”, equip nouvingut a la categoria. Els locals es van avançar per un 3-0 favorable, però els del Maresme van poder posar l’empat a tres al marcador, forçant així el partit de dobles. Els jugadors del Nàstic, Alfredo i Xavi, van suportar la pressió i es van adjudicar el partit per 3-1, fet que certificava la victòria final del Gimnàstic per 4-3.

El triomf es considera molt important ja que, a priori, el Calella “B” i el Nàstic són rivals directes per mantenir la categoria aquesta temporada. Alfredo Vázquez, Marc Lari i Xavi Vizcaino van ser els tres jugadors que van defensar la samarreta grana en aquesta primera jornada. El pròxim partit de lliga serà davant el Vic, el dissabte 11 d’octubre, a les 16.00 hores, al Pavelló del Club Gimnàstic.

Per la seva part, cinc integrants de la secció de tennis taula van participar el passat cap de setmana a la 1a fase de l’Open Catalunya. Ferran, Senén i Enric com a juvenils; i en categoria aleví, Ivan i Carles.

El resultat més destacat va ser el 3r lloc de Senén Alegret, mentre, Ferran va ser 5è i Enric aconseguia la 7a posició final. En categoria aleví: Carles obtenia la 9a plaça i Ivan no podia passar el tall de grups. 

gimnastic-ucrania