gimnastic-banner-the-beat-challenge

F. SALA | L'aleví es proclama campió de la Copa Tarragona

El triomf dels infantils ha vingut acompanyat d’una altra grata sorpresa aquest cap de setmana. Els alevins han aconseguit el trofeu de la Copa Tarragona després de superar un total de tres rondes amb els seus respectius tres rivals.

La final es va saldar amb un 1 a 3 favorable als nostres. Durant la primera part, el partit va estar molt igualat i ambdós equips van tenir oportunitats d’aconseguir anotar el primer gol, però els tarragonins marxaven al descans amb el 0 a 0 inicial.

A la segona part i després de 10 minuts de joc, els nastiquers es posaven per davant. A partir d’aquí vam veure un intercanvi de cops on els nastiquers van sortir afavorits i van poder guanyar l’eliminatòria.

Victòria treballada a la Copa que els serveix per sumar un títol més al seu palmarès. El segon entrenador, Jordi Munté, va expressar la seva felicitat pel resultat aconseguit, “estem molt orgullosos d’aquest grup que ha començat aquest any, per ser el primer estem molt contents”. Aquesta setmana tornaran als entrenaments per preparar el seu partit de lliga.

gimnastic-ucrania