FC Andorra 1-1 Nàstic

Empat per seguir líders

Els grana afrontaven el difícil desplaçament a casa del segon classificat amb l’objectiu de defensar la primera posició de la taula classificatòria. En l’enfrontament davant el conjunt del Principat s’ha complit una volta de la històrica remuntada per 4-2 amb deu efectius dels grana.

L’inici del partit ha estat marcat per la malastrugança del Nàstic en forma de lesions. En el minut 8 s’han hagut de retirar Roger Brugué i Fran Carbia per les respectives lesions musculars que han sofert en les accions inicials en zona d’atac. Toni Seligrat ha recompost l’equip donant entrada a Pedro i Pol Ballesteros. A partir d’aquí, el conjunt del Principat ha tingut la possessió de l’esfèric sense crear ocasions. Els grana han estat ordenats en tot moments i els efectius s’han mostrat solidaris en les ajudes defensives per tapar qualsevol arribada a l’àrea. Aquest ha estat el guió fins que al minut 42, en una jugada que ha acabat amb múltiples jugadors grana al terra, Kike Saverio ha marcat un bon gol per l’escaire. Amb la renda mínima i la màxima eficàcia dels locals s’ha arribat al descans.

A la represa, ràpida resposta del Nàstic. El missatge d’empatar aviat per posar la igualada i continuar lluitant pels tres punts s’ha materialitzat només començar. Ha estat en el minut 47 quan Albarrán ha posat una bona pilota a l’interior de l’àrea que Loureiro ha enviat al fons de la xarxa. Novament igualtat al marcador i el guió del primer temps. Domini estèril dels tricolors i rigor tàctic defensiu dels tarragonins. Joel Lasso hauria pogut donar la volta al marcador en el minut 55 en aprofitar una errada defensiva que ha corregit Ratti. Mentre que Rai Marchán ha enviat l’esfèric al travesser en una falta lateral a falta de 15 minuts pel final. Aquesta acció i una bona reacció de Bonilla a les acaballes, evitant un remat clar dels locals, no han permès canviar el resultat final d’empat a gols i el Nàstic segueix líder una jornada més.

El primer equip tindrà jornada de descans el proper cap de setmana i el següent duel de lliga que disputarà serà a domicili davant el CE L’Hospitalet, encara en horari per determinar, i es podrà seguir en directe per Footters.

FC Andorra: Ratti, Pedraza (Rai Marchán, 70’), Adri, Iker (Pau M, 84’), Riverola, Carlos M, Saverio (D. Martín, 78’), M. Loureiro, Martí Vilà. Bover, Pastor (Mantovani, 84’).

Nàstic: J. Suárez, Albarrán, Bonilla, J. Rueda (Fullana, 78’), Fausto Tienza, R. Brugué (Pedro, 8’), Quintanilla, Pol D, Fran Carbia (Pol B, 8’ i aquest per Guillem Jaime, 84’), Joan Oriol, J. Lasso (Gerard Oliva, 78’).

1-0, Saverio (42’); 1-1, Loureiro (p.p. 47’).

Íker per part del FC Andorra; Joan Oriol pel Nàstic.

Raul Martín González Francés (Col·legi canari).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 16 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat a Prada de Moles.