FC Barcelona 1 – 0 Nàstic (Copa Catalunya)

El Nàstic no ha aconseguit passar a la final de la Copa Catalunya després de caure per 1 a 0 contra el FC Barcelona. Els blaugranes, que presentaven el seu equip filial, han fet valer el gol de penal de Lombán per certificar el seu accés a la final.
El Nàstic, jugant avui al Nou Estadi com a visitant, ha plantat cara al Barça tot i no disposar del control de la pilota com habitualment fan els de Javi Salamero. El domini inicial ha estat pels blaugranes, però ben aviat ha arribat la primera ocasió pel Nàstic. Eugeni no ha dubtat quan ha vist opció de xut des del vèrtex de l’àrea, i ha obligat el porter a treure una per enviar a còrner.
Al quart d’hora de joc, el Barça, mitjançant Lombán, ha aprofitat el penal comès per Ñoño per obrir el marcador.
El Nàstic no ha desistit i ha seguit buscant la porteria d’Olazábal. Tot i això, el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb avantatge per la mínima pel Barça.
A la segona part el Nàstic ha realitzat dos canvis als pocs minuts. Aarón Bueno i Oribe han entrat per Haro i Perico. Els primers quinze minuts han estat de domini grana, quan els de Salamero han gaudit de bones oportunitats per igualar el marcador. Virgili i Eugeni ho han provat però no han obtingut el premi del gol.
El tècnic del Nàstic ha realitzat més canvis i ha donat entrada a Fran Vélez, Arnau, Alfons i Fran Carbia per Ñoño, De Lerma, Jordi i Joel Coch.
En el tram final del partit el Nàstic ha tingut una ocasió immillorable per empatar. Fran Carbia no ha pogut aprofitar una excel•lent assistència d’Aarón Bueno des de l’esquerra. No han tingut els grana més oportunitats clares i d’aquesta manera s’ha arribat al final del partit. El Barça s’enfrontarà a l’Espanyol, guanyador de la primera semifinal contra el Llagostera.