gimnastic-banner-the-beat-challenge

Final de lliga pels infantils D i E

Els infantils D i E tanquen la temporada amb bones sensacions

Els infantils D i E del Nàstic han tancat la temporada amb molt bones sensacions

Els dos equips de la pedrera grana van disputar aquest cap de setmana els darrers partits de lliga i un cop finalitzada la competició els seus tècnics han volgut fer una valoració de la feina dels seus.

L’Infantil D de Javier López ha tancat una temporada per emmarcar. L’inici de la competició no va ser senzill, malgrat ser un equip de segon any, però a base d’esforç i de treball els fruits van començar a ser visibles. Amb el pas de les jornades el joc de l’equip era cada cop més sòlid i vistós, i els resultats positius van començar a ser una constant, fent que l’Infantil D es consolides entre els millors equips de la competició. Els de López van perdre tan sols 5 dels 22 partits disputats durant la lliga, acabant la competició en una meritòria cinquena posició i a només 5 punts del segon classificat. A més, els grana són l’únic equip que ha estat capaç de guanyar al líder, el Sant Pere i Sant Pau, demostrant el gran potencial del conjunt.

El tècnic de l’Infantil D, Javier López, es mostrava molt satisfet amb el treball dels seus. “Hem fet una gran temporada, anant de menys a més. Els nois han treballat de valent tot l’any i al final hem estat capaços de demostrar al camp tot el potencial del grup. Ser els únics en guanyar al líder així ho demostra. Estic molt content amb la temporada que han fet els xavals.”.

De la seva banda l’Infantil E d’Òscar Gil, que s’estrenava en el futbol 11, ha tancat l’any amb nota, després de guanyar els darrers 4 partits de lliga amb marcadors molt amplis.

Els de Gil partien amb el hàndicap de ser un equip de primer any amb tot el que això implica: menys centímetres, menys impacte físic i menys experiència. Malgrat la inferioritat els grana han lluitat tot l’any per convertir en un repte les dificultats i aconseguir aprofitar cada partit per créixer. Ni les derrotes, ni els marcadors, han minvat la moral d’uns nanos que han aprés els valors de l’esforç, la solidaritat i el respecte.

L’entrenador de l’Infantil E, Òscar Gil, destacava precisament aquest aprenentatge en la seva valoració de la temporada. “Tot i quedar avant penúltims la valoració de la temporada és molt positiva ja que hem assolit tots els objectius de creixement individual i col·lectiu que ens vam plantejar al començar la temporada. Sabíem que seria complicat al ser de primer any i molt més petits físicament, però els nens han treballat molt bé i l’evolució ha estat molt gran. Estem molts contents amb el  creixement del grup”.

Un cop tancada la competició regular toca seguir treballant amb la vista posada ja en la propera temporada i, sobre tot, en no parar d’aprendre per seguir creixent.

gimnastic-ucrania