gimnastic-banner-the-beat-challenge

FUTBOL BASE | El Cadet A rep la visita del cuer, el Llefià.

El Cadet A rep la visita del cuer, el Llefià.

El dissabte el Cadet A rep la visita del Llefià, el darrer classificat, en la que serà una bona oportunitat per tornar a sumar. (Dissabte, 12h, Nàstic)

Els de Daniel Vidal arriben al partit amb moltes ganes després de la derrota en la darrera jornada, i d’haver descansat el passat cap de setmana pel carnaval. El Llefià és el darrer classificat de la lliga, amb tan sols 4 punts, curiosament un d’ells en el partit d’anada contra el Nàstic al seu camp.

Malgrat la classificació, els granes no es poden relaxar ja que els marcadors dels barcelonins no mostren el nivell real de l’equip. Els visitants són un conjunt molt ordenat en defensa i difícils de superar. A més, compten amb bones individualitats. La seva dinàmica no és bona però han estat capaços d’empatar la darrera jornada i tan sols van perdre 0-1 contra l’espanyol.

Les claus del partit passaran, segons el tècnic del cadet Dani Vidal, “Tenir la possessió de la pilota, controlar el ritme del partit i jugar a camp contrari. A més cal que minimitzem el numero de pèrdues per evitar les seves contres que són la seva millor arma”. El tècnic a més, destacava que els jugadors tenen moltes ganes de tornar a jugar, “Els nois tenen moltes ganes de tornar a guanyar i seguir sent forts a casa on ningú no ens ha guanyat en tota la primera volta.  El nostre objectiu és la salvació i el tenim a tocar, una victòria suposaria, pràcticament, la permanència virtual així que sortirem a per totes”. 

gimnastic-ucrania