FUTBOL BASE | El Juvenil B torna a guanyar i és més líder

El Juvenil B de Juanan Romero es va imposar diumenge a la Floresta per 2-1

Els granes, que havien jugat un partit molt fluix en la jornada anterior, sabien de la importància de recuperar les bones sensacions per seguir competint al màxim i mantenir la primera posició fins al final amb l’objectiu, cada cop més proper, de l’ascens a Nacional.

El rival, la Floresta, arribava a l’enfrontament amb la moral ben alta després de guanyar per 3-0 en la darrera jornada, coincidint amb l’estrena del seu nou entrenador. El Nàstic, però, no és va deixar intimidar per un equip clarament superior físicament. Els del barri de ponent són un equip de tercer any, molt físic, superant clarament als granes en aquest registre. Els locals, però, van ser capaços de contrarestar aquesta inferioritat i van oferir uns primers 30 minuts d’un gran nivell, segurament dels millors minuts de l’equip en el que va de temporada. Fruit d’aquest gran joc el juvenil va aconseguir posar-se per davant en el marcador. En el minut 17 l’electrònic mostrava un 2-0 favorable al Nàstic. En el minut 30 arribaria la reacció visitant, de penal, i amb el 2-1 els equips marxaven a vestidors.

A la segona meitat els locals van seguir dominant, i van anar a la recerca del tercer gol que liquidés el partit. La manca d’encert en els metres finals va impedir que la renda s’incrementés i amb el pas dels minuts la Floresta va començar a creure en les seves opcions d’empatar el partit. Els locals van haver de suar per defensar el marcador però es van mostrar molt segur en tot moments i van ser capaços de sumar tres nous punts que els apropen més que mai a l’ascens. El Nàstic és ara a 11 punts del segon i a 15 del tercer.