FUTBOL BASE – Gran victòria del Cadet A que ja és tercer a la classificació

El Cadet A de Divisió d’Honor va aconseguir dissabte una nova victòria, aquest cop a domicili i contra el Lleida, i es consolida al capdamunt de la classificació.

Els de Daniel Vidal van jugar un partit molt seriós en un camp molt complicat per les mides i per l’estat de la gespa. L’enfrontament va començar molt igualat, amb un Lleida que buscava dominar la pilota i un Nàstic molt ben posicionat que frustrava els seus intents de jugar en profunditat. Amb els minuts els granes van començar a sentir-se més còmodes, creant espais i intentant fer el camp gran mitjançant el joc per banda. En el minut 20’ arribaria la primera oportunitat pel Nàstic, en una situació d’1×1 després d’una passada en profunditat per banda esquerra, l’extrem del cadet va engaltar un bon xut obligant a lluir-se al porter local. Les ocasions granes es repetirien durant tota la primera meitat, però a la mitja part es va arribar amb empat a 0.

A la segona els tarragonins van saber donar ritme al partit passant a dominar amb claredat l’enfrontament contra un Lleida cada cop més cansat. A falta de dotze minuts de nou una bona passada en profunditat a l’esquena de la defensa l’aprofitava el Nàstic per col·locar el 0-1. I 7 minuts més tard, i a la sortida d’un córner, Gerard Moya (Xiri) va aconseguir de cap el definitiu 0-2.

El tècnic grana, Dani Vidal, destacava el gran partit dels seus dissabte a Lleida “El partit ha anat com esperàvem. Aquest és un cap difícil però els nanos han estat molt bé. La primera meitat ha estat igualada però nosaltres hem tingut més oportunitats. A la segona hem passat a dominar. Marxo molt content. Hem fet una gran feina en tots els sentits. Ens han creat molt poques ocasions i a la segona hem estat capaços de marcar una intensitat de joc molt alta. Les sensacions han estat molt bones.”

El Cadet A s’ha col·locat tercer de la classificació i posició que haurà de defensar dissabte enfront el seu més immediat perseguidor, el Cornellà.  El partit es jugarà dissabte a les 12h a les instal·lacions del Gimnàstic.