FUTBOL BASE – Valuosíssim empat del Cadet A contra el líder, l'Espanyol. (2-2)

EL Cadet A del Nàstic va aconseguir dissabte un valuós empat contra el líder de la categoria, l’Espanyol, que fins ahir sumava per victòries tots els seus partit.

Els nois de Daniel Vidal van plantejar un gran partit contra un rival que volia tenir el control de la pilota i que compte a les seves files amb jugadors convocats amb les seleccions catalanes i espanyoles inferiors. Els blanc i blaus van començar dominant la possessió però quasi sempre a camp propi. Els granes, molt ben posicionats en defensa, arruïnaven totes les internades visitant. Les millor opcions de la primera meitat van ser pels locals, que van gaudir de dues bones ocasions però que no va aconseguir materialitzar-les en gol.

A la represa els granes van seguir igual, mantenint la intensitat i la bona disposició defensiva. En el minut 4 un refús defensiu després d’una falta servida des de la dreta, l’aprofitaven els locals per posar-se per davant en el marcador. En els deu minuts posteriors al gol del Nàstic va ser l’espanyol qui va dominar clarament, aconseguint igualar el marcador en una jugada a pilota aturada. A partit d’aquí els blanc i blaus van anar a per la victòria i en una pilota a l’esquena de la defensa un dels laterals granes feia caure al davanter rival provocant un penal que l’Espanyol aprofitaria per capgirar el partit.

Malgrat el gol, els granes no es van donar per vençuts. Els locals van pujar línies i van arriscar passant a una defensa de tres homes amb l’objectiu de sumar més homes en atac. En els darrers minuts els granes van penjar una infinitat de pilotes a l’àrea de l’espanyol i en una de les darreres el control d’un dels davanters granes va ser tallat per un defensa rival amb les mans que l’àrbitre va veure assenyalar. El Nàstic va convertir el penal aconseguint així l’empat en un gran partit de l’equip de Daniel Vidal.

El tècnic dels tarragonins es mostrava molt satisfet per la feina feta pels seus jugadors i per l’empat aconseguit dissabte, “L’Espanyol és un gran equip, de fet fins ara només havia guanyat, som els primers que aconseguim puntuar contra ells. Sabíem que voldrien la pilota i que buscarien pilotes en llarg. Ho hem parlat abans del partit i hem estat molt bé en aquest sentit. Hem aconseguit que juguessin gran part del partit a camp propi2. Vidal destacava a més l’empenta i la convicció del seu equip que va lluitar fins al final buscant el gol de l’empat, “Amb el 1-2 hem arriscat i hem anat amb tot a pel gol. L’espanyol ha gaudit de diverses bones contres però hem estat capaços d’aguantar i al final la feina ha tingut recompensa. Aquest empat és un grandíssim resultat”.

El Cadet A visitarà el proper dissabte el camp del Futbol Club Barcelona. El partit es disputarà dissabte a les 12:00 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.