gimnastic-banner-the-beat-challenge

G. Rítmica | Els Conjunts grana també s’imposen al Pavelló del Nàstic

El Pavelló del Nàstic va acollir el passat diumenge la 3a Fase de Copa Catalana de Conjunts de Gimnàstica Rítmica. La jornada, en horari de matí i tarda, amb més de 1.500 persones de públic, va ser un gran èxit esportiu i també organitzatiu de la secció de Gimnàstica Rítmica del Nàstic.

El Pavelló del Nàstic va acollir el passat diumenge la 3a Fase de Copa Catalana de Conjunts de Gimnàstica Rítmica. La jornada, en horari de matí i tarda, amb més de 1.500 persones de públic, va ser un gran èxit esportiu i també organitzatiu de la secció de Gimnàstica Rítmica del Nàstic.

En l’apartat esportiu, els 3 Conjunts amb nivells Campionat d’Espanya, van guanyar les seves categories. El Conjunt Sènior Absolut, amb 5 cintes, amb una gran actuació, va quedar en primer lloc per davant del Pratenc, que va ser segon i el Lloret que va ser tercer. Per la seva banda, el Conjunt Júnior Absolut, amb 3 pilotes i 2 cintes, es va imposar al Sant Cugat, que va ser segon i al Lloret que va ser tercer.  Tots dos han guanyat el Campionat de Catalunya, el Classificatori de la Copa de la Reina i totes les fases de Copa Catalana. Finalment, en nivell Base, el Conjunt Cadet, actual Campió de Catalunya, va competir amb 3 pilotes i 2 cintes i va tenir una de les millors actuacions de la temporada ja que, en una categoria molt competida amb un total de 12 conjunts, va obtenir una gran victòria sobre la resta de rivals i va quedar per davant de  l’Ametlla de Mar, que va ser segon, i l’Associació Esportiva Rítmica Quart, que va ser tercer.

Destacar també que en el Nivell IV de Copa Catalana el Conjunt Benjamí, amb mans lliures, va quedar primer classificat i el Conjunt Infantil, amb 5 cordes, va quedar segon classificat. I en Nivell V/VI, el Conjunt Júnior, amb 3 cordes i 2 pilotes, va quedar segon.

Aquest proper cap de setmana la secció competirà en una de les grans fites de la temporada, el Campionat d’Espanya Base i la Copa de la Reina de Conjunts que es celebra a Valladolid. El Conjunt Cadet Base, competirà dissabte matí i ho farà com a Campió de Catalunya. Té l’objectiu de classificar-se entre els 10 primers de la general en una competició on hi participaran mes de 70 conjunts de tot l’Estat. Per la seva banda, tant el Conjunt Sènior com el Júnior Absolut participaran com a Campions Autonòmics a la Copa d’Espanya de Conjunts. En aquesta competició, únicament hi participa el Campió de cada Comunitat i els rivals són de màxim nivell ja que tots són Campions Autonòmics. Els dos Conjunts, tenen l’orgull i la responsabilitat de defensar els colors de la Federació Catalana.

Foto amb els 3 conjunts de Nivell Campionat d’Espanya amb les 3 copes de campiones. Davant, de genolls, el Conjunt Cadet Base, al mig el Conjunt Júnior Absolut i al darrera, dempeus, el Conjunt Sènior Absolut amb les entrenadores.

Les gimnastes dels conunts són, pel Sènior Absolut: Ariadna Morell, Aina Perramon, Ivet Canela, Ainhoa Sànchez, Marta Martín, i Adriana Pinilla.

Pel Júnior Absolut: Carla Marchal, Paula Oruj, Marina Sabaté, Marina Duque i Carla Cacho.

Pel Cadet Base: Alejandra Pinilla, Laura Morell, Jéssica Navarro, Mia Albacar, Sara Castander i Sheila Sánchez. Les entrenadores són Gisela Camarero, Iria Medin i Victoria Grau.

gimnastic-ucrania