Girona 1-0 Nàstic (Juvenil A)

El Juvenil grana no ha pogut guanyar aquest migdia davant el Girona. Una victòria que hagués col·locat el conjunt d'Iván Moreno a la tercera posició de la taula. Un gol de Carles Sala a sis minuts del descans ha donat els tres punts a l'equip local.

El Girona ha tingut més possesió que el Nàstic al principi del matx, i tot i que els tarragonins ho han intentat i han buscat el gol no han sapigut definir. Quan semblava que la primera part acabaria amb l'empat inicial, dues pèrdues de pilota les han aprofitat el quadre gironí per marcar el 1 a 0. A la segona meitat els grana han sortit amb més intensitat i han aconseguit tancar el rival, que s'ha limitat a defensar el resultat, però sense ocasions clares i sense estar encertats en la darrera passada, els tarragonins s'han deixat els tres punts al camp del Girona. Diumenge a les 12h. disputaran el darrer partit d'aquesta temporada contra el Lleida

Girona 1-0 Nàstic

1-0 (39' Sala). Àrbitre: Arnau Llopart. Entrenador Nàstic: Iván Moreno Entrenador Girona: Miguel Muñoz

GironaAndrés, Robert, Bonmatí, Roura, Marc, Vivancos, Isna (69' Jesús), Pere, Sala (89' Dani), Gerard (80' Ros) i Sánchez (61' Andoni)

Nàstic: Alberto, Charlie (60' Marmy), Xavi, Puerto (81' Madero), Miranda, Prince (66' Munta), Gery (68' Álex), Vadillo, Juan, Joan i Gesti