Girona 1 – 3 Nàstic (Juvenil)

El Juvenil del Nàstic ha guanyat aquest matí a un rival directe, el Girona per 1-3.

Els grana han aconseguit una victòria còmoda en un partit que han tingut controlat en tot moment. Els homes de Moreno han obert el marcador al minut 10 de joc després de que Victor rematés una jugada per la banda d'Alberto. Al minut 39' Gerard ha marcat el 0-2 i un minut abans del descans els tarragonins han ampliat distàncies amb una altra diana de Victor. Els primers 45 minuts han estat del Nàstic que ha tingut varies ocasions mentre que el conjunt local no ha creat perill. El marcador no s'ha mogut fins el minut 85, quan Aleix pels gironins, que havia entrat al terreny de joc al 64', ha marcat el 1-3 definitiu.

El proper cap de setmana el Nàstic rebrà el LLeida, al Municipal de la Pobla.