Girona 3 – 2 Nàstic

El Nàstic ha tancat avui el 2011 amb una derrota, la segona de l’era D’Alessandro. Els grana han aixecat dues vegades el marcador amb gols de Luna i Longás, però un llençament de falta de Jandro ha situat el 3-2 i ha acabat amb les esperances de,s tarragonins.

Només dos minuts ha tardat la gerra d’aigua freda. Coro rematava en la primera jugada d’atac dels locals una centrada de Benja, fent l’1 a 0 i desmuntant els esquemes de l’equip grana. A partir d’aquí torna a començar amb desavetnatge en el marcador. Els homes de Jorge D’Alessandro han anat de menys a més i poc a poc han anat agafant el protagonisme del partit. En aquest període de transició, però, el Girona ha disposat d’una altra oportunitat d’or. En aquesta ocasió Ruben ha estat brillant en l’u per u amb Benja, evitant el segon gol local. A partir del quart d’hora el Nàstic ha agafat la vara de comandament i ha anat creant perill. Les entrades de Luna, Peragon i Moran, assistides per Galindo i Rodri, anaven generant perill. Peragon ha tungut la més clara.mel madrileny ha fet un barret dins l’àrea, però la seva rematada ha sortit alta. En el 42, ara sí, ha arribat l’empat. Luna ha aprofitat una passada brillant de Moran i ha posat l’empat en el marcador. El mateix uruguaià ja havia avisat en jugades anteriors, agafant confiança a cada entrada en joc.

La segona part, com la primera, ha començat malament. Després de dos avisos, Benja ha aproftat un desajustament per tornar a agafar avantatge. Minuts després D’Alessandro ha donat entrada a Longàs, que ha substituït Seoane. I com a la primera els grana han reaccionat. La igualada ha arribat al minut 57, quan Longàs ha engaltat una vaselina perfecta després d’un mal rebuig de Santamaria. Nomé set minuts més tard Jandro ha neutralitzat el gol de Longás, transformant un llençament de falta directa. Després d’aquest gol el tècnic grana ha fet entrar Eloy per Peragon.

Amb el canvi el Nàstic ha convertit els darrers minuts en un atac constant, però les arribades d’Eloy i Luna no han acabat en gol. Ni tan sols en les moltes jugades d’estratègia el Nàstic ha pogut fer la diana que posés l’empat al marcador.

Amb el 3-2 el Nàstic tanca el 2011 amb una derrota que el segueix deixant en zona de descens. El primer partit del 2012 serà el cap de setmana del 8 de gener al Nou Estadi contra el Real Murcia.