gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran acollida de la Jornada Solidària 2022 del Nàstic

El Nou Estadi Costa Daurada es prepara per registrar la millor entrada de la temporada

La Jornada Solidària 2022 del Gimnàstic de Tarragona, conjuntament amb la col·laboració del Port de Tarragona, ja compta amb una participació de gairebé 40 entitats, associacions i centres del territori tarragoní.

El gran nombre d’entrades sol·licitades per al partit de diumenge davant la RB Linense preveuen que el Nou Estadi Costa Daurada registri la millor entrada de socis i aficionats del present curs esportiu.

El duel de la jornada 35 de Primera RFEF Footters es preveu clau pel que fa a les aspiracions esportives del primer equip i, de retruc, una gran oportunitat per a que les associacions adherides aconsegueixen sumar una bona quantitat econòmica i destinar-la a les respectives causes socials i solidàries per les que lluiten. Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella de Reus, Associació Quilòmetre Zero, Associació socioeducativa joventut i vida, SPAC Protectora d’Animals de Torredembarra, entre d’altres, són algunes de les entitats socials participants en aquesta edició.

Per tant, igual com va succeir en la temporada 2019-2020, recaptant fons pels municipis afectats per la riuada del Francolí, es presenta una gran Jornada Solidària i també esportiva aquest diumenge, a partir de les 17 hores, al Nou Estadi Costa Daurada.

El Gimnàstic de Tarragona fa una crida als socis i aficionats per tal que puguin avançar la seva arriba a les instal·lacions grana i així evitar les possibles retencions de vehicles a les immediacions de la Budallera.

gimnastic-ucrania