gimnastic-banner-the-beat-challenge

Gran acollida de la Jornada Solidària 2023

Fotografia institucional a les instal·lacions del Port de Tarragona, col·laborador de la Jornada

La Jornada Solidària 2023 del Gimnàstic de Tarragona, conjuntament amb la col·laboració del Port de Tarragona, compta amb una participació de gairebé vint entitats, associacions i centres del territori tarragoní.

Abans del partit de diumenge davant el Real Unión Club, les instal·lacions del Port de Tarragona han acollit la fotografia protocol·lària amb la presència del president grana, Josep Maria Andreu; el president del Port de Tarragona, Saül Garreta; i el director de desenvolupament corporatiu del Port, Joan Basora.

El duel de la jornada 34 de Primera Federación serà una gran oportunitat per a que les associacions adherides aconsegueixen sumar una bona quantitat econòmica i destinar-la a les respectives causes socials i solidàries per les que lluiten.

Les entitats confirmades fins al moment són AFANOC, Càritas, Creu Roja, Mans Unides, Aprodisca (Montblanc i La Selva del Camp), Fundació Pere Mata, Fundació Topromi, Associació de familiars de persones amb DI i del desenvolupament (Taller Baix Camp), Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella de Reus, La lliga d’afectats reumatològics i discapacitats, Associació socioeducativa joventut i vida, Associació Quilòmetre Zero, Aspercamp Asperger-Tea Camp de Tarragona, Todos En Azul i Associació contra el càncer Tarragona.

Tal i com va succeir la temporada anterior, es presenta una gran Jornada Solidària aquest diumenge, a partir de les 18 hores, en el que serà el partit 1.000 en lliga del Nou Estadi Costa Daurada.

gimnastic-ucrania