Gran paper dels atletes del Nàstic als Campionats de Catalunya

Bona jornada pels atletes de l’escola del Nàstic en el Campionat de Catalunya de relleus de promoció que es va disputar a Vic el passat dia 4 de maig. Les noies de la categoria benjamí femení han aconseguit un cinquè lloc d’un total de 545 equips. L’equip estava format per Elia Fonts, Gloria Machin, Laia Gil i Jana Boada.

En la categoria masculina van quedar quarts en la seva semifinal i no van poder optar a la final, tot i així van quedar classificats per temps en 10èna posició de 53 equips de tota Catalunya. Els components han estat Luca Vazaquez, Hugo Sanchez, Arnau Pascual i Mubarek Peralta.
Les integrants de l'aleví femení van clasificarse en sisè lloc després d’una lluita molt dura amb els equips finalistes. L’equip estava format per Ingrid Boada, Julia Calvo, Claudia Masip i Elena Díaz.

Els altres equips participants han estat els de la categoria infantil on els nois en els 4×80 es van quedar en el 8è lloc amb: Iñigho Andreu, Gerard Masalles, Iñaki Ruiz i Adrià Osuna. Les noies del 4×200 van quedar en vuitena posició amb una bona marca de la temporada i en 4×80 es van classificar en cinquena posició. Les components han estat Laura Centella, Ana Manzanal, Judith Simó i Ainara Soriano.

El mateix dia i per la tarda es participava en la segona jornada del Campionat Territorial i hem de destacar l’aleví Juan Gonzalez, medalla de bronze en llançament de pilota i campió en marxa, Anna Terrón medalla de bronze en 1000 m. llisos infantil, Ainhoa Pérez subcampiona en marxa aleví, Ana Bigorra Campiona en salt d’alçada amb una excel•lent marca de 1,48 m.

El proper cap de setmana participaran en la tercera jornada del campionat Territorial a Amposta i també en el Campionat de Catalunya per equips Benjamí i aleví a El Prat de LLobregat.