Guadalajara 1-0 Nàstic

El Nàstic ha caigut per la mínima aquesta tarda a l'estadi Pedro Escartin amb un gol de Soria, que ha rematat una jugada d'estratègia servida per Ernesto. Amb aquesta derrota els grana es queden ara mateix a 14 punts de la permanència. La primera part ha començat al Pedro Escartin de Guadalajara amb els dos equips prudents, amb arribades però sense perill. Amb el pas dels minuts, però, han estat els locals qui han tingut les més clares. El Nàstic, que jugava amb Tuni de fals davant centre, ha buscat el joc per les bandes i, precisament, el manacorí ha caigut a l'esquerra en les dues accions de perill grana. La primera l'ha rebutjada la defensa local a córner i, la segona l'ha rematat Rodri fregant el travesser de la porteria del Guadalajara. A partir d'aquí els locals han posat setge i han arribat les esmentades ocasions. La primera ha estat triple, però els xuts dels davanters morats han topat primer amb Xisco, després amb Ruben i finalment amb Mairata, providencials tots tres. 8 minuts més tard, i a la sortida d'un córner, el Guadalajara n'ha tingut dos més, però la defensa grana ha tornat ha estar molt atenta i ha aconseguit allunyar el perill. Abans del descans Jorge D'Alessandro ha donat entrada a Peragon en el lloc de Dani Abalo. S'ha arribat a la mitja part amb el 0-0 inicial. La segona part ha començat totalment diferent. En els primers compassos Roberto Peragon ha estat a punt obrir el marcador. La seva doble rematada l'ha desviat Saizar. Però el guió havia canviat, i el Nàstic ha viscut els seus millors minuts amb arribades constants. De poc ha servit el canvi d'imatge del Nàstic, doncs els locals han canviat la seva efectivitat i han anotat la segona que han tingut. Acabava d'entrar Ernesto (era el minut 17 de la segona), que ha servit una falta llunyana i el capità Soria ha marcat el primer gol de la tarda. La diana ha donat ales als de Carlos Terrazas i ha trencat la dinàmica creixent dels tarragonins. Els minuts posteriors les arribades s'han traslladat a la porteria de Ruben Perez. Amb el pas dels minuts el Nàstic ha anat recuperant els metres. En el 75' Jorge D'Alessandro ha donat entrada a Eugeni, que d'aquesta manera debutava a Segona A amb el Nàstic. El jove del juvenil ha substituit Rodri. Quan només quedaven 6 minuts pel temps reglamentari Tuni ha tingut una gran ocasió per empatar el partit. El balear ha fet una mitja volta boníssima dins l'àrea però la seva rematada l'ha desviat Saizar amb la punta dels dits a córner. En els darrers minuts el Nàstic s'ha volcat en atac però les seves embrenzides no s'han traduït en el gol de l'empat. Amb el solitari gol de Soria els locals es queden els tres punts a Guadalajara i el Nàstic torna a Tarragona amb les mans buides. Els de Jorge D'Alessandro rebran dissabte vinent a les 18h l'Alcoyano de Luis Cesar.