Hercules 1-3 Nàstic

Dues sortides, dues victòries i un somni que reviu. Els grana han guanyat per 1-3 (2 gols de Moran i 1 de Rodri) en un dels camps més complicats de la categoria. Tres punts que apropen els grana a la permanència i que suposen igualar la millor ratxa de la temporada.

Inteligència, gestió, control i gol. Quatre adjectius que podrien definir la primera part del Nàstic. Els grana sabien molt quin partit els esperava al Rico Perez i a la primera part ho han demostrat a la perfecció. Els de Jorge D'Alessandro han dominat a estones i han sabut defensar les intnades d'un dels equips més potents d'aquesta lliga. En el minut 35 el tècnic grana ha mogut la banqueta, donant entrada a Tuni en el lloc de Juan Millan. Després del canvi ha arribat la primera jugada determinant. Combinació en atac dels grana entre Tuni, Galindo i Moran, i penal a favor dels grana. El mateix Moran l'ha transformat, col.locant el 0-1 al marcador. Ja als instants finals de la primera, i amb el Nàstic en el seu millor moment, Rodri ha fet el segon en una jugada d'estratègia, rematant de cap la pilota de Moran. Amb el 0-2 l'àrbitre ha indicat el camí dels vestidors. La segona part ha estat d'infart. Els locals han fet els deures, han llençat l'equip endavant i han aconseguit retallar distàncies als pocs minuts de represa. Gilvan, que havia entrat a la segona part, ha col.locat l'1-2 i, de pas, els nervis sobre el conjunt grana. Les entrades d'Arzu i Raul Fuster han donat més consistència a l'equip de Jorge D'Alessandro. Tot i les constants arribades dels alicantins, els grana han aguantat i han estat molt seriosos en defensa. En atac, Tuni i Moran seguien sent letals i posaven la balança al seu lloc. Al final, i en un contraatac, Moran ha posat la cirereta al pastís, marcant el tercer en un u contra u amb Falcon. Tres punts, en van sis de seguits i el Nàstic no abandona el camí del somni. Propera estació: dissabte a les 18h al Nou Estadi contra el FC Barcelona B.