Hércules CF 0 – 3 Nàstic

El conjunt grana suma la quarta victòria consecutiva a domicili i segueix mostrant-se sòlid al capdavant de la classificació. Els de Vicente Moreno signen la victòria més àmplia de la temporada davant el quart classificat, l’Hércules CF. Els gols de Marcos, per partida doble, i Rayco, en el tram final de l’enfrontament, serveixen per a que el Nàstic ampliï les diferències amb els equips perseguidors.

El Gimnàstic de Tarragona ha sortit des del primer instant a guanyar el partit davant l’equip alacantí. Tot i les nombroses baixes a les files grana, ja sigui per sanció o lesió, l’equip d’inici del Nàstic ha fet un gran desplegament físic i tàctic per adjudicar-se la victòria. Cal remarcar el debut dels dos últims fitxatges, Pol Bueso i Sergio Rodríguez. El primer gol no ha tardat en arribar, Marcos ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador en el que suposa la seva segona jornada consecutiva veient porta. La jugada l’ha iniciat Lago Jr. per la banda esquerra de l’atac tarragoní. El jugador ivorià ha deixat un defensor enrere i el seu xut ha sortit rebotat al segon pal, on es trobava Marcos per col·locar la pilota lluny de l’abast de Chema (0-1). En els següents minuts de la primera meitat, el Nàstic ha cedit la iniciativa de la pilota als locals. Els de Vicente Moreno s’han mostrat molt segurs en la línia defensiva i evitaven qualsevol tipus d’aproximació a la porteria de Reina. De fet, les principals aproximacions per part alacantina arribaven a pilota aturada, majoritàriament en serveis de córner. Mentre, els grana pressionaven des de la línia d’atac i, un cop recuperaven la pilota, sortien ordenats des del darrere. L’última incorporació del Nàstic, Sergio Rodríguez, ha estat substituït al minut 28, després d'haver rebut un fort cop. Ferran Giner ha estat el jugador que ha ingressat al camp. Precisament, l’extrem valencià ha creat perill en una centrada-xut des de banda esquerra que ha desviat a córner el porter local. Amb l’avantatge mínim d’un gol s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, el Nàstic ha assumit la possessió de la pilota en diferents estones. Mentre, el conjunt de Manolo Herrero només arribava prop de Reina a pilota aturada. De fet, el porter andalús ha fet una bona intervenció al minut 51, després d’una falta propera a la frontal de l’àrea. Cinc minuts després ha arribat el segon gol grana, i també el segon en el compte particular del davanter balear. Rayco ha fet una internada per la banda dreta de l’atac i col·locat una bona assistència a l’altura del punt de penal, on ha aparegut Marcos, sense marca, per situar l’esfèric al fons de la xarxa (0-2). Fins el tram final de l’enfrontament no s’han produït més ocasions de gol. Al minut 79 s’ha realitzat el segon canvi grana. El bigolejador de la tarda, Marcos, ha donat entrada a Azkorra. Dos minuts després ha tornat a aparèixer Reina. El porter ha tret una rematada de cap amb molt de mèrit, desviant una pilota que anava prop del seu escaire esquerre. Al minut 87, Ferran Giner ha tingut la sentència després d’una jugada de contraatac. L’extrem s’ha escapat per velocitat dels rivals i ha rematat des de dintre de l’àrea, però el porter Chema ha pogut evitar el gol amb la punta de la bota. En el córner posterior ha arribat el tercer i definitiu gol del Nàstic. La centrada des de la banda l’ha pogut pentinar Xisco Campos i, posteriorment, li ha caigut la pilota a Rayco que, sol dintre l’àrea petita, ha situat el 0-3 al marcador final. Els jugadors que estaven sobre la gespa han celebrat el gol amb els integrants de la banqueta. Al minut 89 s’ha produït l’últim canvi grana, que ha permès veure debutar a Víctor Bertomeu amb la samarreta del primer equip. Lago Jr ha estat el jugador substituït.  Després dels tres minuts d’afegit s’ha arribat a la fi de l’enfrontament.

En la propera jornada, el conjunt tarragoní buscarà la victòria davant el Valencia CF Mestalla i retrobar-se amb la victòria al Nou Estadi. El partit  de la jornada 25 es disputarà el diumenge 15 de febrer a les 12.00 hores.