Huesca 0-0 Nàstic

El Nàstic ha sumat un punt a l'Alcoraz després de fer un partit molt seriós en defensa però sense gens de fortuna en atac. El marcador inicial s'ha mantingut fins al final tot i les ocasions de gol, i els grana tornen cap a Tarragona amb un punt que un mal regust de boca. La primera part ha servit a Huesca per a recuperar una de les millors imatges del Nàstic en les darreres setmanes. Els jugadors de Jorge D'Alessandro han estat segurs en defensa i han pressionat en els darrers metres, tot i que no han estat capaços de foradar la porteria defensada per Luis Garcia. Els primers quinze minuts han estat els millors. La primera ocasió grana ha arribat en el 15, quan Moran ha engaltat de primeres un rebuig, però el seu xut l'ha enviat a córner el porter local. Minuts més tard, en una falta a la dreta de l'àrea, Bargas l'ha posat perfecta, però la rematada de Seoane ha marxat fora. Tot i que la pressió ha baixat una mica, no ho ha fet el domini. Els grana seguien tenint la pilota, però la profunditat minvava i les ocasions també. Tot el perill del Huesca arribava per alt i buscant Roberto, mentrestant el Nàstic ho ha seguit provant, però ni Bargas a pilota aturada ni la resta de davanters han trobat la xarxa de la porteria de Luis Garcia. S'ha arribat al descans amb el marcador inicial de 0 a 0. La segona meitat ha començat amb un doble canvi al Huesca, però sense variants en el guió. Tot i que les forces s'han equilibrat i els locals s'han apropat amb més perill a la porteria de Ruben, la porteria seguia a 0. Als 15 minuts D'Alessandro ha donat entrada a Tuni, que ha substituit Longás. Sense massa temps pel mig, també ha entrat Orbegozo, en aquest cas per Bargas. Just després ha arribat la millor del partit pels grana. Una jugada enorme de Juste per banda ha acabat amb la passada enrere, però el xut de Moran s'ha trobat amb el peu del porter. Era el minut 62, i el Nàstic ho seguia intentant sense fortuna. La rèplica local ha estat per Corona, però la seva rematada s'ha trobat amb un enorme Ruben, que l'ha tret de terra enviant-la a córner. A partir d'aquí les ocasions de perill han baixat, però no la intensitat. Els tarragonins ho han seguit provant fins al final, però en cap de les arribades s'han trobat amb el gol. Al final, 0-0 i un punt que regust a poc.