gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inaugurada la Penya Nàstic Sant Pere i Sant Pau

La nova Penya Nàstic Sant Pere i Sant Pau ja està en marxa després de l’acte inicial a la seva seu social, el Bar Restaurant La Tauleta del mateix barri tarragoní.

La nova Penya Nàstic Sant Pere i Sant Pau ja està en marxa després de l’acte inicial a la seva seu social, el Bar Restaurant La Tauleta del mateix barri tarragoní.

Amb la presència del president, Josep Maria Andreu, com a màxima representació institucional; el responsable de l’Àrea Social grana, Jordi Ruiz; i els futbolistes del primer equip: Abraham Minero, David Rocha i Fali, s’ha donat el tret de sortida a una nova penya de socis i aficionats del Gimnàstic de Tarragona.

A partir de les 19 hores, al Bar Restaurant La Tauleta, situat al c/ Violant d’Hongria 20A de Sant Pere i Sant Pau, Tarragona, el president de la nova penya, Angel Martín de Sande, i un gran nombre de socis i aficionats han donat la benvinguda a la comitiva nastiquera, fent-se una fotografia de família a l’exterior de la seu de la penya.

El president Josep Maria Andreu, acompanyat dels tres jugadors, ha estat l’encarregat de dirigir unes paraules a tots els nastiquers presents i realitzar la inauguració oficial. Posteriorment, el president grana ha fet entrega de la samarreta commemorativa de la Penya Nàstic Sant Pere i Sant Pau, i una altra de la mateixa Penya signada per tots els integrants del primer equip.

Per finalitzar l’acte, al mateix Bar Restaurant La Tauleta s’ha servit un aperitiu a tots els presents i president i jugadors s’han fotografiat i signat autògrafs als més petits, així com en representants d’altres penyes de seguidors del Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania