gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 21/09/10

Rubén Navarro pateix una lesió fibril·lar de Grau II-III en l'Adductor llarg de la seva cuixa dreta. Les exploracions realitzades i la ressonància magnètica que s'ha fet el jugador han donat aquest pronòstic. S'estima un període de recuperació de 4 a 6 setmanes.

Per la seva banda, Fernando Morán, Pere Mairata i Sergio Díaz estan evolucionant satisfactòriament de les seves lesions i ahir ja van completar una de les darreres sessions de readaptació funcional per acabar fent dos sessions amb la pilota abans de reincorporar-se als entrenaments de grup que podria ser a partir de dijous.

Vicente i Delporte segueixen fent readaptació dins del seu procés de recuperació en espera de seguir evolucionant per reintegrar-se als entrenaments de grup, possiblement en dues setmanes.

Rubén Pérez pateix una tendinitis del recte anterior del seu quàdriceps dret, que ha començat a ser tractat ja en l'infermeria del club preveient una bona evolució i la seva reincorporació als entrenaments de grup al llarg de la setmana.

I Fernando Seoane, que va patir un cop a la cama dreta en el partit de diumenge i que va precissar d'assistència médica, evoluciona satisfactòriament i ahir va completar l'entrenament de recuperació amb lleus molèsties però que no l'han d'impedir reincorporar-se al grup.

gimnastic-ucrania