gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació pels propers amistosos al Nou Estadi

Duels davant l’Atlético Levante i el Girona FC

El Gimnàstic de Tarragona informa a tots els socis del procediment per accedir a les instal·lacions del Nou Estadi en els dos propers amistosos que afrontaran els de Raül Agné.

Els partits corresponen a l’amistós davant l’Atlético Levante, programat pel dimecres 4 d’agost a les 20 h; i el XII Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Girona FC, que es jugarà el dissabte 7 d’agost a les 20 hores.

Tots els socis que hagin renovat o efectuat una nova alta per aquest curs 2021-2022 podran accedir amb el nou abonament #TocaNàstic, de la manera habitual, presentant el carnet als torns de les portes.

Mentre que els aficionats que disposin únicament de l’abonament del curs passat, 2020-2021, prèviament hauran de recollir l’entrada pels partits en qüestió a les oficines del Nou Estadi. Ho podran fer de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 i de 17 a 19 hores.

Per aquests dos partits, l’aforament del Nou Estadi es situa amb 3.000 espectadors i es podrà accedir per les portes habituals del Nou Estadi. Tant el número de porta com el seient disponible per ocupar, s’indicaran al nou abonament 2021-2022 o a l’entrada recollida.

Recordem que l’horari d’oficines per efectuar les renovacions i noves altes d’abonaments és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 17 a 19 hores. També es poden formalitzar a la Botiga-Museu l’Energia del Nàstic, de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, o online mitjançant el portal web.

gimnastic-ucrania