gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada social prèvia al Nàstic – Linares Deportivo

Activitats esportives per a infants i esmorzar popular al Nou Estadi

El jornada de diumenge davant el Linares Deportivo arrencarà amb activitats infantils i també familiars a les instal·lacions del Nou Estadi.

A partir de les 9.30 hores, els voltants del Nou Estadi comptaran amb una gran oferta d’activitats de la mà de Salting Tarraco i el Nàstic per a que tots els menors de 15 anys gaudeixin de l’esport. També per als majors, que podran participar en l’esmorzar popular al Bar de l’Estadi.

Abans de les 12 h, hora de l’inici del partit de la jornada 8 de Primera RFEF entre Nàstic i Linares Deportivo, de 9.30 a 11.30 hores hi ha programades aquestes activitats:

  • Esmorzar popular al Bar de l’Estadi a partir de les 9 h (entrepà i beguda a escollir per 3€).
  • 6 espais de Salting Tarraco a l’interior del Pavelló del Club Gimnàstic (castell inflable, eliminador, porteria de futbol i tres llits elàstics).
  • Gimcana esportiva de futbol amb obstacles d’habilitat, tècnica i precisió sobre el camp annex de gespa natural, amb la supervisió d’entrenadors del futbol base.
  • Estand per col·laborar amb l’AECC de Tarragona.
  • Estand informatiu de Bons Comerç, al costat del Pavelló del Club.

A més a més, l’11 inicial del Nàstic saltarà a la gespa del Nou Estadi amb la samarreta rosa per commemorar el Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer de Mama (19/10). Cinc d’aquestes samarretes es sortejaran a les xarxes socials del Club. Mentre que les altres sis es donaran a l’AECC Tarragona per recaptar fons solidaris.

gimnastic-ucrania