gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada Solidària 2024 de rècord

Aquesta edició novament comptarà amb el suport del Port de Tarragona

En la Jornada Solidària 2024 del Gimnàstic de Tarragona, que s’organitza conjuntament amb la col·laboració del Port de Tarragona, ja s’han inscrit gairebé vint entitats, associacions i centres del territori tarragoní.

Les instal·lacions del Port de Tarragona han acollit la fotografia protocol·lària amb la presència del president grana, Josep Maria Andreu; i el president del Port de Tarragona, Saül Garreta.

El duel de la jornada 25 de Primera Federación serà una gran oportunitat per a que les associacions adherides aconsegueixen sumar una bona quantitat econòmica i destinar-la a les respectives causes socials i solidàries per les que lluiten diàriament.

La setmana vinent totes les adherides es realitzaran la fotografia de família per escenificar la unió de la Jornada, en la prèvia del duel al Nou Estadi Costa Daurada.

Les entitats confirmades fins al moment són AFANOC, Aprodisca (Montblanc i La Selva del Camp), Associació Aspercamp Asperger-Tea Camp de Tarragona, Associació contra el càncer pàncrees, Associació contra el càncer Tarragona, Associació Provincial Paràlisis Cerebral (Muntanyeta), Associació Quilometre Zero, Associació socieducativa joventut i vida, Banc d’aliments de Tarragona, Càritas Tarragona, Creu Roja, Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella de Reus, Residencia Villablanca – Reus (Pere Mata), Fundació Topromi, Mans Unides, Sense Barreres i Todos en azul.

Tal i com va succeir la temporada anterior, es presenta una gran Jornada Solidària el proper diumenge dia 25 de febrer, a partir de les 16 hores, al Nou Estadi Costa Daurada.

gimnastic-ucrania