gimnastic-banner-the-beat-challenge

Jornada Solidària al Nou Estadi Costa Daurada

Les entrades facilitades pel Nàstic es converteixen en 9.320 € per a les entitats de la província

La Jornada Solidària 2022 del Gimnàstic de Tarragona, conjuntament amb la col·laboració del Port de Tarragona, ha estat un èxit pel que fa a la recaptació econòmica i també al resultat social i esportiu.

Gairebé 40 entitats, associacions i centres del territori tarragoní es van adherir a l’acció solidària impulsada per l’entitat grana en la penúltima jornada de Primera RFEF Footters al Nou Estadi Costa Daurada. Les entrades facilitades pel Nàstic i posteriorment venudes per les entitats socials els ha permès ingressar 9.320 € en la suma de totes elles.

A més de la suma solidària aconseguida, l’entrada registrada al Nou Estadi Costa Daurada ha estat la millor de la temporada. 8.124 nastiquers van fer suport a l’equip i junts es van sumar els tres punts i es van marcar cinc gols davant el RB Linense.

A la mitja part de l’enfrontament de la jornada 35, algunes de les entitats adherides van tenir representació sobre la gespa del Temple Grana per realitzar la fotografia protocol·lària de la Jornada Solidària 2022 juntament amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; i el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset.

Entre les entitats participants hi figuren entitats de caire nacional, territorial i social, entre elles Aprodisca (Associació Pro persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà), Associació Taller Baix Camp (Associació de familiars de persones amb DI i del desenvolupament), La lliga d’afectats reumatològics i discapacitats i Associació Aspercamp (Asperger-Tea Camp de Tarragona)…

gimnastic-ucrania