gimnastic-banner-the-beat-challenge

Josep Maria Andreu, investit cavaller confrare de mèrit

La Confraria del Cava reconeix la trajectòria del Gimnàstic de Tarragona investint al president Josep Maria Andreu amb motiu dels Jocs Mediterranis.

La Confraria del Cava reconeix la trajectòria del Gimnàstic de Tarragona investint al president Josep Maria Andreu amb motiu dels Jocs Mediterranis.

Entre diferents personalitats tarragonines s’ha nomenat a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, Confrare d’Honor. Aquest acte celebrat dissabte al vespre, a la Casa Joan Miret, també va servir per segellar l’agermanament entre la Confraria del Cava i la DO Tarragona.

Per ser investits, tots els confrares o cavallers van seguir el que marca la tradició d’aquest acte anual, en el qual s’ha de beure una copa de cava i fer el jurament de la defensa del món del cava. Posteriorment i per celebrar esdeveniment d’abast nacional es va fer un sopar de gala amb la presència de tots els investits i acompanyants al jardí de Casa Joan Miret.

A banda del president Josep Maria Andreu i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, els altres protagonistes investits van ser Mònica Balsells (Presidenta del Reus Deportiu Hoquei Patins); Javier Campo (Sommelier i Vicepresident per Tarragona de l’Associació Catalana de Sommeliers); Diego Campos (Xef i propietari del restaurant Rincón de Diego); Josep Lluís Grogués (President de la Denominació d’Origen Tarragona); Sara Sans (Periodista) i Inés Solé (Presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya).

Cal destacar que la Confraria del Cava oferirà una copa de cava a totes les autoritats que presenciaran en directe la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis, que es realitzarà aquest proper divendres 22, a partir de les 21 hores, al Nou Estadi de Tarragona.

gimnastic-ucrania