gimnastic-banner-the-beat-challenge

Júlia Espín, convocada a la tecnificació de la RFEP

D’aquestes sessions s’escollirà la Selecció 2021

La patinadora tarragonina i nastiquera Júlia Espín ha estat convocada a la tecnificació de la Real Federación Española de Patinaje que, en categoria juvenil, es desenvoluparà el 6-7 de març a València. D’aquestes jornades s’escollirà l’equip que conformarà la Selecció del 2021.

La convocatòria de la patinadora certifica el bon treball i els importants resultats obtinguts durant la temporada 2019-2020, així com la gran evolució en els últims anys a les files del Club Gimnàstic de Tarragona.

En aquest nou curs esportiu. la roller ha començat a estudiar i entrenar al Centre d’alt Rendiment i Tecnificació Esportiva Joaquim Blume, d’Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Aquesta fita és un gran registre pel patinatge de velocitat de la província, ja que es tracta d’un esport molt jove a Tarragona, que es practica des de fa menys d’una dècada. D’aquesta manera, Júlia Espín es converteix en la primera patinadora del territori en aconseguir-ho i obre una gran porta per aquest esport en creixement continu.

gimnastic-ucrania