gimnastic-banner-the-beat-challenge

Kiko Ramírez, presentat com a entrenador del primer equip

Avui era dia d'estrenes i retorns a la sala de premsa del Nou Estadi. Kiko Ramírez, que ja va viure amb el cos tècnic del rimer equip l'ascens de 2a B a Primera, ha pres les regnes de la banqueta grana, en un acte que ha estat el primer de Josep Maria Andreu des que ha tornat a la presidència de l'entitat grana.

Andreu ha obert l'acte recordant els acords presos en la Junta General de divendres, confirmant el lideratge de José Sicart al capdavant del projecte esportiu i presentant la figura de Kiko Ramírez com  a primer tècnic de la primera plantilla. El president ha explicat que Ramírez és una home de la casa però que està aquí perquè  ha demostrat la seva vàlua professional allà on ha estat, ja sigui en l'anterior etapa al primer equip, després al juvenil i finalment al filial.

En el seu torn de paraula, Kiko Ranírez s'ha mostrat del tot il·lusionat pel repte que se li planteja i ha assegurat treball al màxim i un full de ruta clar. L'entrenador tarragoní, abans que res, ha volgut agrair la confiança dipositada en ell, i  ha manifestat que tenen molt clar com volen des de la direcció esportiva que sigui el Nàstic 12-13. Sense problemes ha parlat d'objectius però no s'ha cansat de dir que el Nàstic està a Segona B, que és de Segona B i que, des d'aquí, s'ha de lluitar amb tota la força per a recuperar el lloc a la lliga de futbol professional.

El nou timoner de la banqueta grana ha demanat paciència i ambició, una fórmula imprescindible per a traçar un camí de deu mesos de competició que serà llarg, però que vol que sigui el de la tornada de la il·lusió en la cara dels aficionats grana.

gimnastic-ucrania