gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’ ADN Nàstic el comparteixen 5.521 socis abonats

Un total de 675 socis s’han beneficiat del pack familiar

Després de completar-se tres mesos des de l’inici de la campanya d’abonaments 2019-2020, l’entitat grana ha registrat un total de 5.521 socis entre renovacions i noves altes pel present curs a la Segona Divisió B.

Les oficines del Nàstic i la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona han estat els punts d’atenció als socis que un any més mostren el suport incondicional al seu equip. Tots ells amb ADN Nàstic. Aquest ha estat el lema escollit per la campanya de socis estiu. El carnet dóna accés als 19 partits oficials que el conjunt grana disputarà com a local al Nou Estadi durant aquesta temporada al grup III de la categoria de bronze.

Cal recordar que tots els socis han gaudit d’una reducció del 20% en els preus. I com a novetat d’aquest any s’ha creat el premi a la fidelitat, que en cas d’ascens a LaLiga SmartBank i assistir a un mínim de 16 partits disputats al Nou Estadi, permetria descomptar-se el preu de l’abonament d’enguany al de la temporada 2020/2021. Els canvis més destacats en la campanya #ADNastic han estat la promoció del pack familiar, que ha permès a un total de 675 socis beneficiar-se d’un preu reduït pels seus familiars, així com els preus inferiors per als majors de 65 anys.

5.521 socis és la xifra definitiva d’abonats del Nàstic en la campanya d’estiu, abans d’iniciar el proper mes de gener de 2020 la futura campanya de la segona volta de competició. Tots els aficionats nastiquers que no hagin formalitzat el seu nou abonament podran seguir al seu equip adquirint entrades individuals pels partits al Nou Estadi; que es podran comprar a la pàgina oficial del Club i també a les oficines de l’entitat, situades a la Partida Budallera, al preu de 10€ les zones de Gol, 15€ a Preferent i 25€ a la Tribuna.

gimnastic-ucrania