gimnastic-banner-the-beat-challenge

La jornada 2 es disputarà sense públic al Nou Estadi

Seguint les indicacions de l’Ajuntament de Tarragona

El consistori tarragoní ha informat a l’entitat que el protocol presentat pel Gimnàstic de Tarragona queda validat després d’aprovar-se tots els aspectes aplicats en un dia de partit al Nou Estadi. Aquest protocol es posarà en marxa d’aquí a 15 dies, un cop superades les noves restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya que entraran en vigor aquesta mitjanit.

El Gimnàstic de Tarragona ha treballat intensament elaborant un minuciós protocol sanitari i de seguretat per a que el soci pogués estar present a les grades del Nou Estadi des del primer instant, és a dir, fent viable l’accés d’aficionats en un 25% de la capacitat d’aforament de l’Estadi.

El document es va presentar a l’Ajuntament de Tarragona el passat dijous i, després que el consistori hagi verificat tots i cadascun dels punts on es detallen tots els aspectes a seguir en la celebració dels partits del Nàstic com a local, la seva activació haurà d’esperar dues setmanes. Concretament en el partit de la jornada 3 del campionat de Segona Divisió B, que correspon al duel que enfrontarà el primer equip davant la UE Olot el proper diumenge 1 de novembre.

gimnastic-ucrania