gimnastic-banner-the-beat-challenge

La lliga s’iniciarà amb públic al Nou Estadi

El 25 d’octubre davant el CF Badalona

El Gimnàstic de Tarragona informa que el Nou Estadi obrirà les portes pels socis en el primer partit de lliga d’aquesta temporada 2020-2021.

L’entitat treballa des de fa temps en un protocol molt específic i rigorós, ja presentat davant les autoritats competents, per tal que els socis del Nàstic puguin viure en directe els enfrontaments que l’equip jugui com a local.

D’aquesta manera, els nastiquers podran donar el suport a l’equip des del primer minut de temporada oficial al Nou Estadi; concretament, en el partit de la jornada 2 davant el CF Badalona, programat pel diumenge 25 d’octubre i en hora per confirmar.

Les mesures adoptades en el protocol sanitari i de seguretat elaborat pel Gimnàstic de Tarragona es detallaran el proper dimarts, dia 13, per tal que tots els nastiquers les puguin conèixer abans de tornar al Nou Estadi 7 mesos després.

L’entitat anima a tots els aficionats grana a formalitzar la renovació o nova alta de la temporada 2020-2021 i no esperar fins els últims dies de campanya.

gimnastic-ucrania