La permanència a la butxaca

El Gimnàstic de Tarragona ha guanyat per 3 gols a 2 al Granada 74 i s’ha assegurat d’aquesta manera la permanència a la Segona Divisió A. El partit s’ha posat ben aviat de cara quan Abraham al minut 6 ha marcat un gran gol de falta. Sense que els visitants poguessin reaccionar, Campano ha fet el 2 a 0 en el minut 17 i ha deixat el partit d’allò més encarrilat. A partir de llavors, els granes han afluixat i això ho ha aprofitat el rival per escurçar distàncies per mitjà de Luque, en el minut 40. La mitja part ha servit als granes per tornar a entrar en el partit, com ha demostrat Adrián en el 2′ de la represa, quan ha culminat una jugada personal per posar el 3 a 1, que ja semblava definitiu i més encara quan Xisco Nadal, quan restaven 10 minuts ha estat expulsat per una dura entrada sobre Pinilla. La por, però ha tornat al Nou Estadi quan Pino Zamorano ha expulsat a Mingo per una agressió dins l’àrea i ha xiulat penal. Luque no ha fallat, però el Nàstic ha sapigut mantenir el marcador i certificar que la temporada vinent seguirà a la categoria de plata.