La Plana Femení 3 – 2 Nàstic de Tarragona

Les grana trenquen amb la bona dinàmica de resultats

Feia dues setmanes que el Nàstic de Tarragona no competia. Aquest dissabte, les tarragonines van tornar a disputar un partit de lliga. Aquest va ser davant La Plana i, tot i ser un partit molt igualat, les grana van caure per 3-2.

Les de Pau Poblet van començar el partit amb bon peu. Durant els primers minuts van disposar de diverses ocasions de gol, però la solidesa defensiva de les locals va ser clau perquè aquestes no poguessin avançar-se al marcador. Finalment, al minut 18, Lucia Acero va avançar al Nàstic després d’una bona centrada d’Itziar Castro. Quan faltava poc per la mitja part, Paula Marqués va posar l’empat.

A la represa, les de les Terres de l’Ebre van sortir més endollades i en cinc minuts van anotar dos gols aprofitant dues errades defensives de les tarragonines. Quan faltava un minut per finalitzar el partit, Gissela Deleg va escurçar distància al marcador. Tot i això, no hi va haver temps de res més i les locals es van quedar amb els tres punts.

Ara mateix, el Nàstic de Tarragona és quart de la classificació amb 33 punts. La setmana vinent s’enfrontaran al Reus de Tota la Vida amb l’objectiu de recuperar la bona dinàmica i el bon joc.

Nàstic de Tarragona: Amelia Sánchez, Anaïs Fernández, Katia Sánchez, Carla Albadalejo, Judith Algaba, Josune Salvador, Emma Rivero, Claudia Masip, Júlia Camprubí, Itziar Borrellas i Lucia Acero. També han jugat: Irene Arjona, Gissela Deleg, Georgina Morales, Aida Espinosa, Andrea Lozano i Rivi de los Ríos.

La Plana Femení A: Laura Mendieta, Naomi Pérez, Joana Cid, Andrea Simón, Cristina Fernández, Marta Alegre, Paula Marqués, Patricia Fontané, Elisabeth Vidal, Raquel Santamaria i Alicia Curto. També han jugat: Leire Ferraz, Laura Matamoros, Eva Diogene, Lara Marin i Maria del Mar Moreno.

0-1, Lucia Acero (18’); 1-1, Paula Marqués (36’); 2-1, Laura Matamoros (49’); 3-1, Marta Alegre (54’); 3-2, Gissela Deleg (89’).