gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Preferent Superior també tindrà color grana

S’habiliten 1310 entrades exclusivament per aficionats del Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona informa que s’ha completat l’aforament de l’anell inferior del Nou Estadi Costa Daurada, el que comprèn les zones de Tribuna, Preferent i Gols, pel duel de diumenge, a les 12 h, davant el RC Deportivo.

Per aquest motiu, l’entitat grana destinarà dos sectors de Preferent Superior pels seguidors locals. En total, 1310 entrades que es podran adquirir mitjançant la promoció de socis (5 € l’entrada fins a un màxim de 4) o al preu habitual de 15 € per al públic en general. L’adquisició es realitzarà només presencialment al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i cal ensenyar el carnet de soci vigent.

L’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores i, el dia de partit, des de dues hores abans de l’enfrontament. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions de la promoció.

Per altra banda, l’afició del RC Deportivo encara pot adquirir 130 entrades en el sector de Preferent Superior destinat a l’afició rival.

NOTA: Qualsevol aficionat que llueixi vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del Nàstic, serà reubicat a la zona reservada a l’afició contrària (Preferent Superior).

gimnastic-ucrania