gimnastic-banner-the-beat-challenge

La sisena victòria té premi doble

Dues entrades extra pels socis, si es guanya davant l’UCAM Murcia

El Gimnàstic de Tarragona vol obsequiar a tots els socis 2021-2022 amb dues entrades pel partit davant l’Atlético Baleares, previst pel diumenge 28 de novembre a les 12 hores, si l’equip surt vencedor aquest diumenge davant l’UCAM Murcia en el partit corresponent a la jornada 12 de Primera RFEF.

Cal recordar que tots els socis que han renovat el seu abonament han pogut retirar 6 entrades extra pels seus amics i/o familiars en els primers sis partits oficials al Nou Estadi; incloent també el d’aquest diumenge davant l’UCAM Murcia a partir de les 17 hores.

El seu suport ha estat clau per a que l’equip hagi sumat els 15 punts de 15 possibles en aquests primers enfrontaments i, de ben segur, també ho serà diumenge per sumar la sisena victòria consecutiva i així establir un nou record de victòries al Nou Estadi en l’inici de competició.

En cas d’aconseguir-ho, tots els socis nastiquers podran retirar dues entrades per carnet per al següent enfrontament que acollirà el Nou Estadi; el de la jornada 14 davant l’Atlético Baleares.

gimnastic-ucrania