gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Truitada del Nàstic canvia de dia per la previsió meteorològica

La truita gegant es podrà degustar en la prèvia del Nàstic – UE Cornellà de diumenge al Nou Estadi

Les previsions meteorològiques indiquen que el dissabte 21 plourà a Tarragona. Per a que tots els nastiquers puguin gaudir d’aquesta acció grana de Santa Tecla 2019, la Truitada del Nàstic canvia de dia, del dissabte al diumenge 22; i d’ubicació, de la Rambla Nova al Nou Estadi.

La prèvia de la jornada 5 de lliga tindrà un ambient festiu als voltants del Nou Estadi. Tots els socis i aficionats que vinguin a presenciar el duel davant la UE Cornellà, a partir de les 10 hores podran adquirir el pinxo de truita i una beguda per 2.50 euros. A més, a partir de les 10.45 h gaudirem de música en directe com en els partits precedents. El Trío Imposible3 realitzarà un passeig per totes les disciplines del rock, en l’escenari que es situarà davant del Pavelló del Club.

Després d’aquesta prèvia completa, on no faltarà la música, el menjar i el beure, els nastiquers donaran suport a l’equip des de les grades del Nou Estadi en busca de la primera victòria a Tarragona, coincidint amb la Festa Major de Santa Tecla 2019.

Recordem que en aquesta segona edició consecutiva de la Truitada del Nàstic es realitzarà una truita gegant, elaborada amb 900 ous, gentilesa de Granja Prió. I novament es comptarà amb la col·laboració d’ Estrella Damm i Fleca Flaqué. Els tiquets de la consumició es poden adquirir anticipadament demà, divendres, a les oficines del club o a la Botiga de l’Avinguda Catalunya. També se’n podran comprar el mateix diumenge.

gimnastic-ucrania