gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Truitada del Nàstic torna per Santa Tecla 2019

Segona edició consecutiva a la Rambla Nova

Aquest dissabte 21 de setembre, el Nàstic estarà a la Rambla Nova per a celebrar la Festa Major de Santa Tecla 2019. Des de les 13 h del matí estarà disponible el pinxo de truita, acompanyat d’una beguda, al preu de 2.50 euros.

Aquesta acció, inclosa al programa d’actes de Santa Tecla, es desenvoluparà en el tram de la Rambla Nova situat a l’alçada del monòlit dels 125 anys de l’entitat (davant del Teatre Tarragona). A més, està prevista també la presència de l’entrenador i jugadors del primer equip, així com la participació del president grana, Josep Maria Andreu; i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, entre d’altres personalitats de la SAE i de la ciutat. També visitaran aquest espai a la Rambla el Mingo i la Rosona, els nanos del Nàstic.

Des de primera hora del matí es cuinaran dues truites gegants elaborades amb 900 ous, gentilesa de Granja Prió. Per dos euros i mig, tothom podrà fer la degustació d’un pinxo de truita i una beguda. En aquesta acció del Gimnàstic de Tarragona hi tornaran a col·laborar Estrella Damm i Fleca Flaqué. Els tiquets també es podran adquirir anticipadament dijous i divendres a les oficines del club o a la Botiga de l’Avinguda Catalunya.

gimnastic-ucrania