gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’Ajuntament de Tarragona instal·larà una pantalla gegant per seguir el play-off del Nàstic al Parc del Francolí

La setmana vinent se sabrà el dia i l’hora del partit d’anada de la 1a eliminatòria

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Esports i l’emissora municipal Tarragona Ràdio, i el Gimnàstic de Tarragona estan treballant per instal·lar una pantalla gegant a les grades del parc del Francolí per seguir en directe el/s partit/s que el Nàstic disputarà fora de casa durant el play-off d’ascens a Segona Divisió.

La setmana vinent se sabrà el dia i hora en què l’equip començarà el play-off, el qual tindrà lloc durant el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny. Aquest dimecres ha tingut lloc una reunió entre diverses àrees de l’Ajuntament de Tarragona (Tarragona Esports, Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Cultura i Festes, Brigada Municipal, Neteja Pública, Protocol i Mobilitat) i el Gimnàstic de Tarragona en la qual s’ha acordat la ubicació de la pantalla gegant. En els pròxims dies, s’acabaran d’ultimar els detalls d’aquest espai habilitat per oferir la retransmissió, una iniciativa que s’està treballant des de principis d’aquest mes de maig.

Durant el play-off, Tarragona Ràdio i el Nàstic oferiran continguts especials i programació diària en directe, al carrer i a les xarxes socials.

gimnastic-ucrania