L’Aleví C, a la Danone Nations Cup

L'Aleví C del Nàstic ha tingut un cap de setmana molt actiu. El conjunt grana va participar dissabte al Torneig Artesa de Segre (Lleida) i diumenge a la segona fase catalano-aragonesa de la Danone Nations Cup, una competició que reuneix a més de 40.000 jugadors de tot l'estat.

El Nàstic es va classificar en cinquena posició al Torneig d'Artesa, que va tenir el Saragossa com a vencedor. A més, el jugador de l'Aleví grana, Joan Capdevila, va rebre el trofeu de màxim golejador. Diumenge al camp d'esports del Lleida es va disputar la fase final de la Danone Nations Cup. A la fase de grups, els grana van guanyar tots els partits, classificant-se com a primers del grup. A vuitens de final, es van enfrontar al San Gregorio de Zaragoza, a qui van derrotar per 3 a 1i a quarts de final van trobar-se amb l'Aleví B del Nàstic  en un matx que va acabar en taules, i que es va resoldre als penals a favor de l'Aleví C (2-3). L'equip de Joel Roig va creuar-se el Tortosa a semifinals, contra qui van caure per 4 gols a 0. Finalment, els tarragonins van fer-se amb el quart lloc després de perdre per 2 a 0 davant l'Atletic Segre.  El guanyador d'aquesta fase de la Danone Nations Cup va ser el Mollerusa que disputarà la fase final espanyola a las Rozas el primer cap de setmana de juliol.