Las Palmas 1 – 0 Nàstic

El gol, o la manca d'aquest, ha tornat a sentenciar un Nàstic que ha tingut opcions de marxar de Gran Canaria amb les butxaques plenes. Un solitari gol de Viera en el minut 8 ha estat suficient perquè els locals es fessin amb els tres punts. El Nàstic es manté a dos partits de la permanència malgrat la derrota. La primera meitat ha tingu dues cares ben diferenciades. Una, la dels locals, que ha durat deu minuts, que ha servit perquè Viera obrís el marcador i per a què el Nàstic es posés una motxilla pesada a l'esquena. A partir d'aquí la màquina grana ha començat a carburar,liderada des de les bandes, amb uns Alvaro i Abalo enormes que s'han convertit en el malson dels laterals grocs. Fruit d'aquesta incisió, Abalo li ha tret dues targetes grogues a Corrales, forçant la superioritat grana. Contra deu, el Nàstic ha tancat la Unió al seu camp i les ocasions han començat a posar setge sobre la porteria de Barbosa. Peragon, Avalo, Rey, Moran (que havia entrat per Mingo), Longás i fins i tot Mairata han pogut col·locar l'empat, però un encertat Barbosa ho ha evitat. S'ha arribat a la mitja part quan el Nàstic passava pel seu millor moment, però amb desavantatge en el marcador. La segona part no ha canviat de guió. Els de Jorge D'Alessandro han seguit amb el control i les ocasions, però ara Las Palmas buscava les contres per sentenciar el partit. Als deu de la represa Alvaro Rey s'ha inventat una jugada que també hagués pogut convertir-se en la igualada, però el seu xut ha marxat fora. Amb el pas dels minuts el tècnic ha donat entrada a Tuni i Orbegozo, que han donat més variants a l'atac. Però ni per una cosa ni per una altra, cada opció de gol s'ha quedat en això, en opció, el mateix que li ha passat al conjunt local, que no ha encertat en les tres contres en les quals ha pogut tancar el partit. Al final, 1-0 i tres punts que s'escapen. Dissabte que ve, a les 18h, una altra final. En aquesta ocasió serà al Nou Estadi i contra el Xerez. No es pot fallar.