gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Les bates més fortes’ del Nàstic arriben a l’Hospital Joan XXIII

Els nens i nenes ingressats a l’hospital tarragoní lluiran la samarreta del seu equip

El Gimnàstic de Tarragona s’ha sumat a la idea impulsada per Panenka fa uns mesos enrere, en què les samarretes oficials dels equips de futbol es convertien en bates d’hospital per a tot el jovent ingressat als hospitals locals i/o territorials.

A Tarragona, el Nàstic i l’Hospital Joan XXIII ho han fet possible gràcies a la unió de les dues entitats arrelades al territori amb un gran compromís social. L’acord d’aquesta acció s’ha escenificat aquest migdia a l’hospital Joan XXIII amb la presència del president grana, Josep Maria Andreu; els jugadors Bernabé Barragán, Ferran Giner, Pol Domingo i Javi Ribelles; juntament amb diferents representants de l’hospital tarragoní.

‘Les bates més fortes’ són samarretes oficials del Nàstic que, gràcies a la col·laboració de les cosidores de la Unitat d’Hoteleria de l’Hospital, s’han convertit en bates hospitalàries. Amb elles, els més menuts podran gaudir d’una estada hospitalària més satisfactòria i entretinguda, sentint-se una mica menys pacients amb l’objectiu de millorar l’estada i el confort d’ells i els seus familiars.

S’ha comprovat que les bates poden ser rentades amb un procés que garanteix la seva higienització sense malmetre’n el teixit ni el color. 

A partir d’ara, les històries de les nenes i nens que van camí del quiròfan seran històries de cares somrients, d’éssers humans guanyadors amb l’escut i els colors del Nàstic, encoratjats per ‘Les bates més fortes’.

La col·laboració de l’entitat amb l’Hospital Joan XXIII s’ha anat consolidant amb el temps. Any rere any, les visites organitzades dels jugadors als nens i nenes  ingressats són de les activitats més complaents i que provoquen més expectació. Amb aquesta nova col·laboració, el Nàstic referma la seva presència a l’hospital i continua col·laborant en causes socials i també solidàries a nivell local i territorial.

gimnastic-ucrania