gimnastic-banner-the-beat-challenge

Les Finals, #FinsAlFinal

Fes-te soci del Nàstic a partir de 15 €

El Nou Estadi Costa Daurada acollirà quatre finals de lliga on el primer equip buscarà situar-se entre els millors de grup. El fortí de Tarragona passa per la unió de tots els protagonistes i el suport des de la grada serà fonamental en la recta final de campionat.

El Gimnàstic de Tarragona dóna l’oportunitat a tots els nastiquers, que encara no són socis, de poder viure una recta final apassionant de Primera RFEF. 4 partits, 4 finals on el tàndem afició-jugadors pot ser imparable:

  • J31, Nàstic – CD Castellón, diumenge 10/04 a les 17 h
  • J33, Nàstic – San Fernando CDI, divendres 22/04 a les 21 h
  • J35, Nàstic – RB Linense, diumenge 8/05 a les 17 h
  • J37, Nàstic – Sevilla Atlético, (dia i hora per determinar)

Tots els aficionats grana que vulguin formalitzar el seu carnet de soci per viure les 4 finals de la competició domèstica que acollirà el Nou Estadi Costa Daurada ja el poden formalitzar de manera presencial o també online. (https://bit.ly/3mVsLz6). A més, tots els abonats en aquesta promoció gaudiran de preu de renovació la propera temporada 2022-2023, independentment de la categoria on jugui l’equip.

Els preus dels abonaments són de 15 € a la Grada d’Animació, 25 € a les zones de Gol Nord o Gol Sud, 40 € a Preferent i 80 € a Tribuna. Consulta aquí totes les condicions.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 hores. Mentre que els dies de partit, des de dues hores abans de l’inici.

gimnastic-ucrania