gimnastic-banner-the-beat-challenge

Les noves equipacions del Nàstic veuen la llum al Castell de Tamarit

Presentades les indumentàries 2021-2022 de local i visitant

Pol Domingo, Alex Quintanilla, Javi Ribelles i Edgar Hernández han estat els encarregats de lluir les noves equipacions del Nàstic; uns equipaments totalment nous amb l’esponsorització tècnica d’Umbro, que 19 anys després tornarà a acompanyar l’escut del Nàstic.

La primera d’elles amb el característic grana, com a color predominant, i també el blanc; la segona amb el blau ‘Sorigué’ predominant, acompanyat de blanc. Les noves samarretes estan fetes amb un suau teixit microperforat de 130 grams de pes. Coll de pic amb teixit canalé. Panels a les espatlles i laterals a contrast de color, emulant la bandera de Tarragona. El logotip d’Umbro està en alt relleu i l’escut del Nàstic en vèrtex satin.

Les dues samarretes incorporen la galleta de la competició, la 1a RFEF, sublimada a la mànega dreta; a la banda esquerra, també amb sublimació, apareix el logotip de Energía del Ebro, nou patrocinador grana. Mentre que a la part frontal es reflexa el logo de Sorigué, que continua com a main sponsor.

A la part del darrera, baix del coll, el logotip de la N de Nàstic i la bandera de Tarragona continuen presents. També al darrera, a la part inferior, just baix del dorsal i nom del jugador, Clínica Odita ens acompanyarà novament en els partits oficials d’aquesta temporada.

Pel que fa als pantalons, són teixit de polièster elastand amb contrast a la banda lateral. El logotip Umbro està en alt relleu i l’escut del Nàstic també en vèrtix satin, acompanyats del logotip de Ford Tarraco Center.

El Castell de Tamarit ha estat el lloc on autoritats locals i territorials han vist en exclusiva les noves indumentàries, així com els diferents membres del Club Empresa, mitjans de comunicació i sis socis afortunats en el sorteig realitzat.

 

gimnastic-ucrania