gimnastic-banner-the-beat-challenge

Les oficines romandran tancades fins al 26 de març

Mesura preventiva pel COVID-19

El Gimnàstic de Tarragona informa que a partir d’avui i fins al dijous 26 de març, els punts d’atenció al soci i aficionat estaran tancats com a mesura preventiva del virus COVID-19. Sí que s’atendrà mitjançant trucada telefònica al contacte 977 215 103 o pel WhatsApp oficial 635 353 066, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

D’aquesta manera, les oficines de la Partida Budallera i la botiga del Nou Estadi, que obre els dimarts i dijous a la tarda, com també el punt d’atenció del Pavelló del Club Gimnàstic i la Botiga – Museu de l’Avinguda Catalunya, no estaran operatius fins la prèvia del Nàstic – CF Badalona, partit programat pel diumenge 29 de març, a partir de les 17 hores, al Nou Estadi. Tots els interessats en adquirir productes de marxandatge del Nàstic ho podran continuar fent al web oficial www.gimnasticdetarragona.shop

L’entitat grana demana comprensió per aquestes mesures preventives a tots els seus socis, esportistes i aficionats, així com a tots els pares i mares d’aquests, i espera que aquesta situació de risc de contagi per la societat es millori el més aviat possible per tal de viure i practicar l’esport a les nostres instal·lacions amb total normalitat.

Recordem que a excepció dels entrenaments del primer equip, la resta d’activitats queden suspeses fins al 26 de març, d’acord a les instruccions federatives i administratives rebudes.

Entre les activitats hi destaquen els entrenaments i competicions del Planter Grana i les seccions del Club Gimnàstic, a més de les accions socials dintre del programa Junts Creixem; com la Nàstic Experience, les visites a centres escolars i entitats, el tour al Museu del Nàstic, la lliga futbol 7 Ciutat de Tarragona, les formacions del Voluntariat Grana, entre d’altres.

gimnastic-ucrania